Boek: ‘Two Peas in a Pod’

Joanne en Anthony Mitchell-Waite hebben een nieuw boek aangekondigd dat helemaal gewijd is aan ‘look-alikes’ van Laurel & Hardy door de jaren heen. Het boek heet Two Peas in a Pod. Het heeft 724 geïndexeerde pagina’s. Een flinke pil, zoals je op de foto ziet! Reken maar dat Ron en Dirk er ook in staan. Anthony schrijft: ‘It covers all known film and TV look-alike “appearances” with hundreds of new photos, new interviews, reviews and a whole chapter dedicated to the “Stan & Ollie” film from its inception to DVD release.”
Als alles goed gaat is het per 1 augustus online verkrijgbaar bij Lulu.com, Amazon en Barnes & Noble. De prijs wordt dan £32,-, plus verzendkosten.

Goedkoper
Er is een manier om Two Peas in a Pod goedkoper in huis te krijgen, namelijk door een voorbestelling te plaatsen, nu tot dit komende weekend,  rechtstreeks bij Anthony.  De prijs is dan voor Nederland  £32,- zonder verzendkosten. Een aanbetaling van £10 is ook mogelijk. Zodra Anthony zijn vrachtje boeken binnen heeft, gaat hij versturen. Mail hem voor details via lolarun2@yahoo.co.uk


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *