‘Blotto’ op komst

Nu we een Leuke Middag hebben moeten overslaan, ligt onze club zo’n beetje op z’n gat. Maar niet gevreesd, ons magazine Blotto zal over ongeveer een maand bij de leden in de bus vallen, als alles goed gaat. Of we dan al iets kunnen zeggen over een volgende bijeenkomst staat te bezien, want de problemen door corona blijven helaas groot.

Het kaftverhaal van Blotto #58 wordt een hommage aan het allereerste mooi uitgevoerde blad over Laurel & Hardy, Pratfall. Al begin jaren ’70 van de vorige eeuw, lang voordat Blotto bestond, werd een nieuwe Pratfall bij verschijning trouw aan de leden van de Perfect Day Tent togestuurd.
Interessante, bijna prehistorische interviews zullen, in het Nederlabds vertaald, in Blotto worden opgenomen, zoveel mogelijk in de oorspronkelijke opmaaak, maar met actualiserende toelichtingen en nieuwe illustraties, zodat ook de stokoude abonnees die dit Amerikaanse blad nog in de kast hebben lggen, nog iets nieuws onder ogen krijgen.En dan hebben we het nog niet eens over de andere artikelen. Wat die behelzen, blijft nog even geheim (Ach, we weten het zelf nog niet precies…)

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *