Perfect Weekend, Leuke Middag en Boek

Onze optie op een blok kamers in Rolduc (Kerkrade) voor het weekend van 15-17 mei is nu verlopen. Dat wil niet zeggen, dat er geen mensen meer bij kunnen: zolang er kamers vrij zijn kan er natuurlijk worden geboekt. Het aantal deelnemers staat nu op twintig.

PERFECT WEEKEND
Voor inlichtingen over het weekend kunt u hier een Extra Blotto Bulletin downloaden. (pdf-bestand; opent in een nieuw venster.) Of stuur een e-mail naam  naar info@perfectdaytent.amsterdam

LEUKE MIDDAG
De volgende Leuke Middag valt waarschijnlijk op zaterdag 28 maart. Wij verwachten dat dit binnenkort, nog deze week, definitief wordt.

BOEK VAN SEM
Tenslotte: er is nog tijd om je stem uit te brengen op Sem Donkers, als je zijn boek Chez Stan & Ollie kunt waarderen! Sem is genomineerd voor de prijs Boekgoud van Uitgeverij Boekscout. Je kunt hier je stem uitbrengen.

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.