Perfect Day gaat vergaderen – in Rolduc

De Perfect Day Tent gaat voor komend voorjaar een vergadering beleggen in de abdij Rolduc in Kerkrade. Alle leden zullen welkom zijn, met of zonder aanhang. Dit berichtje is een schot voor de boeg, want de details zullen pas volgende maand op deze site en op Facebook en per e-mail bekend worden gemaakt.

De datum is al wel vastgelegd: het wordt het weekend van 15 tot 17 mei 2020. In het kort: aankomst op vrijdag, ’s avonds voor het eerst verzamelen in De Verloren Zoon, (de gezellige kelderbar van Rolduc voor wie het nog niet wist), zaterdag rond het middaguur vergaderen, lunchen en aanverwante zaken, ’s avonds een driegangendiner en samenzijn in, alweer, de Verloren Zoon en zondag na het ontbijt vertrek.

De kosten (inclusief 2 nachten hotel en de maatijden) komen rond de 200 euro te liggen bij twee personen op een kamer. Eénpersoons wordt, helaas nog steeds, duurder. Volgende week komen de preciese prijzen.

We zijn er vroeg bij en dat is nodig, want Rolduc is altijd snel volgeboekt. We hebben nu een optie op twintig kamers die eind januari volgend jaar al afloopt! Dus voor 31 januari moet alles geboekt (en betaald) zijn. We willen het aantal deelnemers graag beperken tot ongeveer 40, maar dat staat niet in een rots gebeiteld. Bij een heel klein aantal aanmeldingen gaan we misschien over tot afgelasting. Maar dat is niet te verwachten. Voor velen zal het een nostalgisch weekend zijn, vol mooie herinneringen, want Perfect Day is heel dikwijls te gast geweest in Rolduc.

De ‘vergadering’ houdt in dat we over het reilen en zeilen van de Tent gaan praten en over de toekomst, met suggesties voor, onder meer, de viering van ‘100 jaar Laurel en Hardy’ in 2021.

Houd je inbox volgende week in de gaten!

 

 

 

 

 


Reacties

Perfect Day gaat vergaderen – in Rolduc — 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *