De film ‘Stan & Ollie’

We hebben vandaag contact gehad met  het kantoor van Entertainment One in Nederland dat de biofilm Stan & Ollie (IMDb) bij ons uitbrengt, De Nederlandse première  wordt nog steeds voorzien  voor 3 januari 2019. Volgende maand komt er overleg om te zien of er iets met de Nederlandse ‘sons’ en ‘daughters’  kan worden geregeld.

De Perfect Dat Tent was aanvankelijk nogal terughoudend op dit punt omdat we tenslotte niet wisten of het een goede film is. Intussen hebben ‘sons’ in Canada, Engeland en Amerika de film in previews gezien en hun bevindingen zijn zonder uitzondering positief tot zeer positief. Echte recensies zijn er nog niet, omdat bij de previews wordt gevraagd daarmee pas te komen rond de openbare premières.. Het is volgens onze zegslieden belangrijk dat Stan & Ollie goed wordt gepromoot, zodat veel mensen kennis kunnen nemen van het verschijnsel Laurel & Hardy. Massa’s mensen, vooral jongeren, hebben immers nog nooit van het beste komische duo ooit gehoord!

Zie ook het bericht over de Londense premiére op deze site.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.