10 NOV: LM in TUSCHINSKI!

De kogel is door de kerk. De volgende Leuke Middag zal in Tuschinski zijn, op zaterdag 10 november in Zaal 2. Deze zaal ligt in het historische gebouw op de eerste verdieping. Vroeger was daar het beroemde  Cabaret La Gaité gevestigd.  We krijgen de zaal van 12:30 tot 16:00 uur. We hebben ook de beschikking over de mooie VIP-Room, waar we ‘onder ons’ zullen zijn en waar het buffet dan natuurlijk geopend is.

Een definitieve aankondiging volgt nog op deze site en in de nieuwe Blotto, die  half oktober gaat verschijnen, Maar u kunt de datum alvast in de agenda zetten.Waarschijnlijk zullen de films worden gedraaid die we voor 26 mei dit jaar hadden beloofd: Sons of the Desert, Blotto, Dirty Work en Twice Two. Dit programma moest worden afgelast vanwege technische moeilijkheden bij The Movies. Behalve met een kapotte 35mm-projector kampt dit theater, dat een samenstel is van meerdere panden, met een veel ernstiger probleem, namelijk verzakkingen zoals die op meerdere plaatsen op de stokoude Haarlemmerdijk voorkomen.The Movies is een tiental jaren ouder dan Tuschinski! Het is onduidelijk of/wanneer we naar The Movies kunnen terugkeren.

In elk geval hebben we nu een waardige vervanger! Hieronder enkele foto’s van Zaal 2 en onderaan de VIP Rooom:

Zaal 2 is historische grond. Veel beroemde artiesten traden er vóór WO2 op, onder wie Louis Davids, Fien de la Mar, Dora Paulsen, Lou Bandy en de Nelson Revue uit Berlijn. ’s Middags kon men er terecht voor een Thé-Dansant, rond zes uur voor het bitteruur en na negen uur ’s avonds voor een Soirée Dansante et Chantante met een dansorkest o.l.v. Jacques de Vries.
Onze artiesten zijn Stan en Ollie!

 

 

 


Reacties

10 NOV: LM in TUSCHINSKI! — 4 reacties

  • Beste Joop, het programma van de komende LM in Tuschinski zal worden gepubliceerd in de nieuwe Blotto, die in oktober/november verschijnt. Tegelijk wordt dat ook gepubliceerd op deze stie. Het is het beste je te abonneren op de berichten die hier worden geplaatst, als je dat nog niet gedaaan hebt.Het zal dan ook mogelijk zijn plaatsen te reserveren. Bij de zaal kun je afrekenen, we hebben daar dan een lijst waar je naam op staat. De voorstelling is besloten, alleen voor leden zoals je weet.

   • Beste Bram, ik heb een abo op WordPress, dus zie ik alle reacties. 10 nov. staat genoteerd! ‘I will bring Hardboiled Eggs and Nuts for lunch’ …ha ha.

    Mvg.
    Joop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *