De eerste recensie

Richard Bann —autoriteit op het gebied van Laurel & Hardy, conservator van de films van ‘the boys’ in Amerika, vertrouweling van Hal Roach bij diens leven— heeft als eerste de biografische film Stan & Ollie mogen zien. Blijkbaar heeft hij beloofd niet zeer uitvoerig de film te recenseren. Maar dit is wat hij schrijft:

The picture tells a sad story. But it is a sincere tribute, with plenty of inside references, connections, and images for serious aficionados to find. To my great surprise, I had a few tears at the end. This has only happened for me with two other film experiences — and I’ve seen a lot of films over the years. But that is all I am at liberty to share. I do think every L&H fan needs to support STAN & OLLIE. Not only to keep the brand alive, but as a gateway to discover, or to rediscover, how really great the real Laurel & Hardy were — as people, and as artists. Highly recommended.

Lees hier ook een uitgebreid  commentaar, waarin Bann nader ingaat op het belang van de film.

Image may contain: one or more people, hat and text

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *