Klassieke Leuke Middag en nieuwe Blotto op komst

DEZE LEUKE MIDDAG IS AFGELAST!!

Blotto en Sons of the Desert staan op het programma voor 26 mei. Klassieke films die nooit van het repertoire zullen verdwijnen, ook al heb je ze tig keer gezien. Plus twee minder bekende shorts: de jongens spelen in dubberollen elkaars vrouwen in Twice Two en Ollie ondergaat een verjongingskuur in Dirty Work.

Reserveer via dit e-mailadres. Vermeld a.u.b. uw naam en het aantal gewenste kaarten.

In de eerste helft van mei verschijnt het nieuwe Blotto Magazine, met o.a. een fotoreportage over de Jubileumvoorstelling in Tuschinski en een aanmeldingsformulier voor de komende Europese Conventie van de Sons of the Desert (vrijdag 7 juni tot maandag 10 juni 2019 (Pinksteren) met films in Tuschinski op 8 juni 2019) – dit alvast voor uw agenda!).

 

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *