Merchandise

We kregen een e-mail van Diane Pinnock in de U.K.:

Dear Sons of the Deserts, I am delighted to announce that I have launched a brand new website selling official licensed Laurel and Hardy merchandise. As part of my license I have been given 2100 exclusive images of Laurel and Hardy including their original posters and some behind the scenes photographs. I am able to use these images to produce a range of products some of which I have UK exclusivity.

Ze belooft in de komende weken meer producten online te zetten dan ze nu heeft op: Facebook: @laurelandhardygifts, Instagram: @laurel_and_hardy_gifts, Twitter: @laurelhardygift, website: www.laurelandhardygifts.com

Ik heb een proefbestelling geplaatst.Dat ging vlot en ook de betaling is in een wip geregeld als je een PayPal-rekening hebt. Een andere betalingsmethode heeft ze niet. Nu maar afwachten hoe snel mijn tasje met L&H-plaatjesmontage in m’n bezit komt. Ik zal het (in de reacties) melden als het zover is.


Reacties

Merchandise — 2 reacties

  1. Mijn proefbestelling heeft een positief resultaat. Gisteren, 3 december, kwam het tasje aan na de bestelling op 29 november. Er zat een met de hand geschreven briefje bij: ‘Thank you for your order.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *