AGENDA VOOR DE ZOMER EN ERNA

Even wat orde brengen in de drukke agenda van conventies en andere bijeenkomsten in Nederland en België in de komende maanden, tot in het voorjaar van 2018!

Eerst het nieuws. De komende (57e) Leuke Middag van Perfect Day valt op zaterdag 4 november dit jaar. Programma wordt na de zomer vastgesteld en gepubliceerd in de nieuwe Blotto, die in de tweede helft van september verschijnt.

1. Volgende week vrijdag 4 augustus begint in Gent de 12e Europese Conventie van de Sons of the Desert. Het duurt tot maandag 7 augustus. Alle info op de website van de organiserende Me and My Pal Tent; ook het interessante programma kunt u daar lezen. Als speciale attractie is ervoor gezorgd dat er ’s avonds op 7 augustus, als iedereen weer thuis is, een gedeetelijke maansverduistering te zien is (alleen bij geschikt weer, ook voor niet-deelnemers aan de conventie).
Wie de 13e Europese Conventie gaat organiseren, staat nog niet vast, maar het gonst van de geruchten. Dit is een officiële site, dus daar gaan we niet op in. Maar u zult het als eerste van ons horen, hier op www.perfectdaytent.amsterdam of, als u een abonnement op de site heeft (gratis, aanbevolen!), in uw emailbox.

2. Het volgende hoofdstuk is van 7 tot 8 oktober het Bohemian Weekend in Millingen-aan-de-Rijn. Een mooie traditie, die toegelicht wordt op de site van de Bohemian Girl Tent. Voor het programma lang omlaag scrollen op deze pagina. De belangrijkste mededeling van Grand Sheik Piet Lindner is, dat het weekend in Hotel Millings Centrum uitverkocht is! Deelname is  misschien alsnog mogelijk als u genoegen wilt nemen met een B&B in de buurt. Neem hiervoor contact op met Piet.

3. Dan volgt, zoals gezegd, op zaterdag 4 november de 57e Leuke Middag in The Movies, voorafgegaan door de verschijning van Blotto #54, waarin we hopen alles te kunnen publiceren over de viering van de Vijftigste Verjaardag van de Perfect Day Tent op zaterdag 24 maart in Tuschinski. Zorg ervoor dat uw contributie betaald is, want leden kunnen weer profiteren van voorbespreking van plaatsen voor uzelf en uw introducés. Het programma van de Leuke Middag komt ook in Blotto en hier op de site natuurlijk.

4. Op zaterdag 16 september wordt in het Vlaamse Leede de alweer 43e en eveneens zeer leuke Middag gevierd van de Me and My Pal Tent in België. Het thema van het filmprogramma is ‘In Voor en Tegenspoed, Meestal het Laatste’.
Na aanmelding is de toegang gratis. Lees erover op hun site.

5. Zaterdag, 24 maart: Vijftig Jaar Perfect Day, viering in Tuschinski. Lees erover in de komende Blotto. Dit wordt een heel vol programma van korte zwijgende en sprekende films, met omlijsting, onder de titel
Het Beste van Laurel & Hardy.

6.Nu maken we een sprongetje naar de Sondays van de Jitterbugs Tent in Bergen op Zoom. Er zijn dit keer twee dagen voor uitgetrokken namelijk zaterdag 19 en zondag 20 mei 2018. Er is plaats voor niet meer dan 80 mensen en er is nu al een heel lijstje. Wacht dus niet te lang. Kijk op deze facebook-event-pagina  (‘Jitterbugs’ is alleen op facebook te vinden).

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *