Blotto 51 ingepakt

Gisteren was het inpakmiddag. Het  bestuur van de PD-tent kwam bijeen in Hilversum om met assistentie van Marleen de 51ste editie van Blotto postklaar te maken. Dinsdag gaat de hele oplage naar PostNL voor bezorging op woensdag of donderdag.
Op de foto van l. naar r.: Piet, Marleen, Robert en Anton.inpakken Blotto 51

Vandaag werd bekend dat de “Ultimate Edition” van Randy Skretvedts boek Laurel & Hardy, The Magic Behind the Movies niet meer deze  maand  kan worden verwacht, zoals in deze nieuwe Blotto wordt vermeld. Het zal wel mei worden. Het boek is gedrukt, maar het zal tenminste twee weken duren voor ook de begeleidende cd klaar is. Dan begint Randy met het signeren van de boeken en daarna pas volgt de verzending vanuit Los Angeles.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *