De jongens LIVE op cd in nieuw boek

spot-on

Dit belooft een bijzonder boek te worden! We ontvingen onderstaande e-mail van Nico Cartenstadt. Volg de link in de eerste zin van zijn brief en je komt op Kickstarter waar meer te lezen en te zien valt over dit boek-met-cd en waar je een voorbestelling kunt plaatsen (40 euro excl. verzendkosten).

Beste vrienden,

Ik heb groot nieuws: een gloednieuw Laurel & Hardy-boek is nu voor te bestellen via de crowdfundingwebsite Kickstarter:

Het is het geesteskind van Michael Ehret, maar ik ben ook zeer betrokken geweest bij de creatie. Zoals (sommigen onder) jullie weten, maar vele anderen niet, heeft Michael een unieke audio-opname ontdekt van een live optreden van Laurel & Hardy tijdens hun Britse tournee van 1952. Het is geen fragment, maar de volledige sketch, getiteld ‘On the Spot’, die ongeveer 20 minuten duurt.

Als we erin slagen om ons crowdfundingdoel tegen 15 december te halen, zal het boek beschikbaar zijn in een prachtige hardcovereditie met meer dan 130 glanzende pagina’s, tot de nok (of rug) gevuld met zeldzame afbeeldingen zoals tourneefoto’s, podiumfoto’s, brieven, scripts en nog veel, veel meer. Natuurlijk zal een CD met de gerestaureerde opname ook inbegrepen zijn. De combinatie van boek en CD zal fans in staat stellen om Laurel & Hardy op tournee te (her)ontdekken. Bijna alsof je er zelf bij was!

Merk hierbij op dat ik geen financieel belang heb in het project. Ik ben gewoon een fan die ervoor wil zorgen dat deze uitgave er komt, daarom hebben Michael en ik er heel wat tijd en moeite in gestoken. Je zal niet teleurgesteld zijn!

Voel je vrij om dit bericht te delen en door te sturen. Als je vragen hebt, laat het me weten.

Op voorhand bedankt voor je steun, en… blijf Laurel & Hardy spotten!

Nico


Reacties

De jongens LIVE op cd in nieuw boek — 5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *