Blotto Bulletin komt er aan

Nieuw Blotto Bulletin gaat naar de drukker.

Volgende week gaat het Blotto Bulletin nr. 61 naar de drukker, waarna het naar de leden van de Perfect Day Tent wordt verzonden. Een nieuw nummer in een iets gewijzigde form met interessant nieuws over de wereld van Laurel & Hardy.

Blotto Bulletin is de nieuwsbrief van de Perfect Day Tent Oase #13 van de Sons of the Desert. Wilt u ook lid worden? Dat kan, kijk hiervoor elders op deze site onder het kopje “lidmaatschap”.


Reacties

Blotto Bulletin komt er aan — 2 reacties

    • Beste lid, zoals eerder op deze site is aangegeven hebben we helaas moeten besluiten het evenement op 6 november te moeten afblazen. In het aankomende Blotto Bulletin wordt dit ook nog uitgelegd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.