Verkoop door Tuschinski is begonnen

VANDAAG is Pathé Tuschinski begonnen met het online verkopen van tickets aan het algemene publiek voor het Laurel & Hardy-evenement van 8 juni. De grijze blokjes in de afbeelding hiernaast zijn de plaatsen die op het ogenblik beschikbaar zijn. De rode stoelen zijn in de voorverkoop vergeven aan de leden van de Perfect Day Tent, met uitzondering van het hele tweede balkon en de zijloges dicht bij het filmdoek. Die kunnen niet worden gereserveerd zolang er genoeg plaatsen elders zijn.

Online kaarten kopen kan op www.pathé/tuschinski. Zoek daar op ‘laurel hardy’. Dat zoeken is niet nodig als je deze rechtstreekse link gebruikt.

Zegt het voort!

(De gereserveerde en betaalde plaatsen uit de voorverkoop worden over een paar weken per post aan de leden vestuurd. We zullen hierover nader berichten.)

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *