Conventie deadlines

Even enkele zakelijke, maar niet onbelangrijke mededelingen!

AVIFAUNA
De Perfect Day Tent heeft tot 21 april (aanstaande zondag) een optie op alle kamers van Hotel Avifauna ten behoeve van de 13e Europese Conventie. Komende zondag is het zover, wij geven dan de resterende kamers terug. Het zijn er maar enkele, maar het betekent dat nieuwe aanmeldingen na 21 april alleen door ons afgehandeld kunnen worden na overleg met Avifauna  over de eventuele beschikbaarheid van kamers. Wie op de valreep alsnog wil deelnemen aan de conventie kan het best een e-mailtje sturen maar de Perfect Day Tent omdat er grote kans is dat er geen kamers meer zijn (uitwijken naar een ander hotel in de buurt is dan wel mogelijk).

TUSCHINKI
De voorbespreking voor Tuschinski op zaterdag 8 juni eindtgt een paar dagen later op 25 april. Leden kunnen tot dis dag nog kaarten bestellen via it e-mailadres.

Dit geldt niet voor deelnemers aan de Conventie, Hun plaatsen zijn al besproken. Wie niet naar de Conventie gaat, maar wel naar de (lange) voorstelling in Tuschinski wil, zal na 25 april de tickets moeten bestellen via Tuschinki. Dat is dan mogelijk vanaf 1 mei.

 

 

 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *