Bill & Jamie/’Blotto’ op de post

We hebben het heugelijke bericht ontvangen dat Bill Leavy en Jamie McKenna er weer bij zullen zijn als volgend jaar de 13e Europese Conventie in Avifauna begint.Voor wie hen nog niet kent: Bill en Jamie zijn niet zomaar look-alikes, het zijn volleerde artiesten die met hun spel en zang in de geest van Laurel & Hardy de mensheid kunnen amuseren.

Het aantal voorinschrijvingen voor de Conventie (Pinksterweekend, 7-10 juni 20190) is inmiddels gestegen tot 103!

Een ander nieuwtje: De nieuwe Blotto is op de post en moet morgen of vandaag of anders begin volgende week bij de abonnees worden bezorgd. Met veel conventienieuws en  exclusieve stills van de nieuwe Stan & Ollie film.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *