Sondayz Fundayz

Het was een geweldig feestelijk weekend in Bergen op Zoom. De Jitterbugs Tent had uitgepakt met een tweedaags evenement met een Swiss Miss-thema. Ondanks de lederhosen, waarin je zelfs een enkele Brit zag rondstappen,  bleef het  vrijdagmiddag tot zaterdagnacht gezellig en vrolijk… en wat een talent hadden ze in huis voor ‘Sons Entertain’— om nog meer te zwijgen van een blaaskapel uit België (Essener Muzikanten) die in het feestlokaal van Tapperij De Kroon de lampen van het plafond bliezen.

Hier een paar ‘officiële’ foto’s. Bovenaan: een Award voor Life Achievement wordt door bestuursleden René, Graham en Hans (van l. naar r.) uitgereikt aan de jonge Noah. Daaronder: Een Gouden Record ging naar twee gasten uit Denemarken die uitblonken in de ‘Olympics’. We verwachten op korte termijn de oprichting van een nieuwe Deense Tent!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *