Conservering Perfect Day!

Het filmarchief van de UCLA (University of California, Los Angeles) is al geruime tijd bezig met de restauratie en preservering van de films van Laurel & Hardy. In Europa is dat 25 jaar geleden al gebeurd, maar de Amerikanen doen het nog es dunnetjes over en gaan nog verder in het veilig stellen van het materiaal voor de toekomst dan BetaFilm in München het indertijd heeft gedaan. Voor de financiën doet UCLA een beroep op donaties. Grote en kleine bedragen , of het nu 50, of 500 of 5000 dollar is, worden in dank aanvaard.

Op het ogenblik is Perfect Day uit 1929, de naamgever van onze Tent aan de beurt. Dat vraagt om actie!

Er zijn twee manieren waarop u kunt bijdragen.

  1. Stort uw bijdrage op de speciale UCLA website hier.Dat kan daar nog vijf dagen vanaf nu. Als u $50 betaalt, kunt u That’s That te zien krijgen (de techniek staat voor niks), een speciale spoel met bloopers en outtakes die ooit een verjaardagsgeschenk voor Stan Laurel was. Ook kleinere en grotere bedragen zijn natuurlijk via die website welkom.

  2. Stort uw bijdrage, niet minder dan 5 euro en niet meer dan 100 euro, op onze bankrekening NL65 RABO 0344556077 t.n.v Perefct Day Tent onder vermelding van ‘UCLA’.
    Dat kan vanaf nu tot niet later dan 20 april. Het totaal van de bijdragen zal door de Stichting Perfect Day worden verdubbeld en  aan UCLA worden overgemaakt. Alle deelnemers krijgen na afloop van de actie bericht.

Alvast bedankt!


Reacties

Conservering Perfect Day! — 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *