Stand van zaken 24 maart (2)

  • De kaarten voor “Het Beste van Laurel & Hardy” op 24 maart in Tuschinski zullen, als alles goed gaat,  aanstaande donderdag worden verstuurd. Als de enveloppen daadwerkelijk op de post zijn, zullen we dat hier nog bevestigen.
  • Het filmprogramma wordt uitgebreid met Detained, de Laurel-solo die in een mooie en complete staat is teruggevonden door het Fries Film Archief. De film wordt als toegift aan het eind van het officiële programma vertoond, met Donald Mackenzie op het orgel.
  • Tot dusver hebben ongeveer 40 mensen zich opgegeven voor het driegangendiner in l’Opéra na afloop van de voorstelling. Er is plaats voor 40 meer, maar we moeten op 1 maart aan l’Opèra opgeven hoeveel deelnemers er zijn. U hebt dus tot 1 maart nog de tijd om te reserveren en tien euro vooruit te betalen (bankgegevens). U krijgt een voucher voor de €10 die u moet inleveren bij het afrekenen. Klik hier voor meer info, menu en prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *