Annulering Solingen 29 oktober

In tegenstelling tot wat in de nieuwe Blotto is vermeld, zal er op zondag 29 oktober geen herdenking van Jean Darling zijn in het Duitse Laurel & Hardy Museum.. Het was de bedoeling dat een plaquette zou worden onthuld, maar het Museum in Solingen heeft laten weten dat de onthulling als gevolg van enkele misverstanden niet door kan gaan.


Reacties

Annulering Solingen 29 oktober — 5 reacties

  1. Misverstanden? Of ruzie? In ieder geval spijtig, ik had de Bogus Bandits al ingelicht, heb een mail nagestuurd dat het tot nader order niet doorgaat. Da haben sie ja wieder schön etwas angerichtet! Another nice messy tribute indeed.

    • Het is blijkbaar moeilijk samenwerken met de firma Aberle. Het zint me trouwens ook niet dat hun naam op de plaquette staat (zie de foto in Blotto). De Perfect Day tent heeft 100 euro betaald en persoonlijk heb ik nog wat extra gestort, maar nooit meer iets gehoord…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *