Drie nieuwtjes…

  1. De nieuwe Blotto zal deze week bij de leden van Perfect Day in de bus vallen!
  2. Voor het groepsabonnement op de Intra-Tent Journal zijn nog enkele plaatsen open. Stuur een mailtje als u geïntereseerd bent. U krijgt vier nummers voor €18 van dit officiële blad van de Sons of the Desert (In het eerste, nu lopende nummer is een pagina gewijd aan 125 jaar Ollie in Tuschinski).
  3. Orgelvirtuoos Donald Mackenzie heeft laten weten dat hij volgend jaar 25 maart graag aanwezig zal zijn op de viering van het 50-jarig bestaan van de Perfect Day Tent. Hij komt trouwens al eerder naar Tuschinski. Op 29 oktober dit jaar zal hij de klassieke griezelfilm Nosferatu begeleiden op het Wurlitzer-orgel.

Reacties

Drie nieuwtjes… — 2 reacties

  1. Denk je alles over L&H te weten, lees je toch weer wat nieuws in de Allernieuwste Blotto. Zoals dat “I Dreamt I Dwelt In Marble Halls” feitelijk werd gezongen door de destijds 13-jarige Jean Darling. :S

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *