Wat krijgen we nou?

Gaat Blotto Press ook reisgidsen uitgeven?AcrobatSnapz001

Nee, dat valt mee. Blotto heeft bij uitzondering een boek gemaakt dat niet over Laurel en Hardy gaat, maar over de belevenissen van Theo van der Schaaf in het verre Thailand, waar hij sinds zijn pensionering woont.
Het is een bundeling van columns, oorspronkelijk gepubliceerd in  het veelgelezen Thailand-blog, levendig met veel humor  opgetekend door Theo, die een oude vriend is van Blotto en die o.a. nauw betrokken was bij de oprichting van het Beau Hunks Orkest en die samenwerkte met Blotto bij het uitgeven van Laurel en Hardy op VHS (80 banden!) en op DVD (de Universal-box). Uw redacteur kwam Theo vorig jaar tegen in Tuschinski en opperde toen de mogelijkheid van een leuk boek. En zo is het gekomen. Een aardigheidje.

Het  boek is te krijgen bij Bol.com, mocht u toch geïnteresseerd zijn. Voor ‘Blotto Press’ blijft dit een ‘one off’. Eind van de zomer verschijnt weer een nieuwe Blotto, met veel meer nieuws over weer een voorstelling in Tuschinski t.g.v. 126 jaar Oliver Hardy.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.