Ananas voor Amsterdam

De volgende Europese Conventie van de Sons of the Desert zal in 2019 georganiseerd worden door de Perfect Day Tent van Amsterdam. Dat besluit is vanochtend gevallen op de Grand Council van de Europese Conventie in Gent. Er zijn nog geen bijzonderheden bekend over plaats en programma. In de komende jaren zal aan de plannen worden gewerkt. Watch this space!

De traditie wil dat er een ananas wordt gewisseld tusen de huidige en toekomstige gastheren. Op de foto heeft Anton Huyps van de Perfect Day Tent de ananas ontvangen van Marc De Coninck van de Vlaamse Me and my Pal Tent.

De Conventie in Gent was met zo’n tachtig deelnemers een groot succes. Bovendien werd de Laurel & Hardy Quiz voor het eerste sinds vele jaren door de Nederlandse delegatie gewonnen! Op onderstaande foto toont René Riva de bijbehorende oorkonde. Verder op de foto quizmaster Eric Woods, Piet Bommer, Peter van Rooij en Marc De Coninck.

 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *