Lois Laurel overleden

Lois Laurel, de dochter van Stan, is  overleden. Zij stierf gisteren na een langdurige ziekte in het Holy Cross Hospital in Granada Hills, Californië. Zij was 89 jaar.

Lois was de enige dochter van Stan Laurel, geboren op 10 december 1927 uit zijn huwelijk met Lois Laurel-Neilson. Zij is tweemaal getrouwd geweest, eerst met acteur Rand Brooks en later met de Britse schrijver/illustrator/acteur Tony Hawes. De laatste jaren woonde zij bij haar kleindochter Cassidy Cook en haar achterkleinkinderen.

Lois Laurel was een welkome gast op vele bijeenkomsten van het internationale Laurel & Hardy-genootschap ‘Sons of the Desert’. In 1995 was zij samen met Tony Hawes  eregast op de 2e Europese Conventie van de ‘Sons’ in Rolduc, Kerkrade.

FOTO: Lois met haar echtgenoot Tony Hawes, 1987, gefotografeerd door Thys Ockersen voor een VPRO-documentaire.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *